Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná
Trenčianske TepliceHľadať

Vyhlásenie dobrovoľnej zbierkyVytlačiť

60589584_2570758512949069_4371394529635336192_o.jpgMesto Trenčianske Teplice v súlade s § 4 ods. 3 písm. p), § 7, § 9 ods. 2 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v platnom znení, § 5 zákona č. 583/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy v znení neskorších predpisov

vyhlasuje dobrovoľnú zbierku na pomoc rodine Haitlovej

Usporiadateľ zbierky:

Mesto Trenčianske Teplice,
M.R.Štefánika 613/4,
914 51 Trenčianske Teplice,
IČO: 00312088

Účel dobrovoľnej zbierky:

Finančná pomoc rodine Haitlovej, trvalý pobyt: SNP 142/54, 914 51 Trenčianske Teplice na pomoc pri odstránení následkov požiarom zničeného bytu dňa 18.05.2019

Spôsob konania dobrovoľnej zbierky:

bezhotovostne zaslaním finančných prostriedkov na účet mesta Trenčianske Teplice číslo:

SK19 0200 0000 0041 1132 0355
variabilný symbol: 18052019

v hotovosti do pokladne mesta na Mestskom úrade v Trenčianskych Tepliciach počas úradných hodín s označením „Dobrovoľná zbierka“.

Doba konania dobrovoľnej zbierky:

20.05.2019 – 31.07.2019

Vyúčtovanie zbierky, jej použitie a kontrola:

Zbierkou získané prostriedky budú použité výlučne na stanovený účel dobrovoľnej zbierky. O priebehu a výsledkoch zbierky a o použití zbierkou získaných finančných prostriedkov bude informovať primátorka mesta na Mestskom zastupiteľstve v Trenčianskych Tepliciach, zverejnením týchto údajov na úradnej tabuli mesta a na webovej stránke mesta. Kontrolu výsledku zbierky a použitia finančných prostriedkov vykoná hlavný kontrolór po ukončení doby konania dobrovoľnej zbierky.

Mgr. Zuzana Frajková Ďurmeková, v.r., primátorka

dnes je: 21.7.2019